VIDEO ZID NA TRGU SV.KRISTOFORA U GRADU RABU

Promo zid

REKLAMIRANJE NA VIDEO ZIDU

Video studio Piloto pruža uslugu video reklamiranja preko video zida u LJETNIM mjesecima. Video zid se nalazi u gradu Rabu na glavnom gradskom trgu, Sv. Kristofora (tzv.Varoš). Dimenzija video zida na kojem se projiciraju reklamE je cca.10 m2. Reklame se projiciraju svakodnevno u vremenu od 20.00 do 24.00 sati („Prime time“ večernja špica turista) u razdoblju od 15. lipnja do 15 rujna.

Za dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Promo zid

Tapas bar kampanel

Tapas bar Kampanel nalazi se u gradu Rabu do najvećeg rapskog romaničkog zvonika Sv.Marije. U Kampanelu pripremaju originalna Hrvatska vrhunska jela i nude vrhunska hrvatska vina.Posjetite ga i doživite nešto drugačije.

Promo zid

PIČULJAN D.O.O.

Pičuljan brodogradnja osnovana je 1938. godine.

Poznata je širom svijeta sa svojim modelima brodova. Pičuljan brodogradnja razvila je pet luksuznih modela brodova dužine trupa između 7 i 12 metara a to su Rab 720, Rab 830, Rab 880, Rab 980 i Rab Eleven.

Promo zid

REND A QUAD CELO

Iznajmljivač skutera i Quadova nalazi se u blizini centra grada Raba. U svojoj ponudi nudi vožnju Buggy ture po otoku za 5 putnika. Uživajte u vožnji i upoznajte skrivene dijelove otoka Raba.

Promo zid

RESTORAN GONAR

Gonar je restoran koji je otvoren prije 31. godinu. U njemu ćete zaboraviti užurbanost svakodnevnice, mjesto koje će vas vratiti korijenima, mjesto u kojem se odmara duh i krijepi tijelo. Restoran Gonar priprema na tradicionalni način hranu ispod peke. Jela su pripremljena isključivo od svježih namirnica iz vlastite proizvodnje, često spašavajući od zaborava stare recepte naših „starih“.

Promo zid

Spongola

Firma “Spongola” u svojoj ponudi ima dućan sa autohtonim Rapskim suvenirima od maslinovog drva, nakit od jadranskih koralja, replike antičkih amfora, morske spužve koje sam obrađuje i prodaje. U ponudi ima taxi barku “Spongola” koja svaki dan isplovljava iz rapske luke i odvozi turiste po prekrasnim rapskim uvalama.

Promo zid

Zlatni zalaz

Resort ” ZLATNI ZALAZ RESTORAN & APARTMANI” smješten je na najljepšem mjestu otoka Raba s najboljim pogledom na zalazak sunca, Nude apartmane i restoran “Vista ” za romantične večere ili veliki bazen s pogledom na uvalu Kozica i čarobnu panoramu na okolne otoke.